Nules posa en marxa una agència de col·locació local

Nules posa en marxa una agència de col·locació local
08/09/2020 -

L’Ajuntament de Nules segueix treballant en el desenvolupament local i polítiques d’ocupació mitjançant el projecte Natiu que es va posar en marxa fa dos anys.

En aquest sentit, ha activat una agència de col·locació local i un web per a facilitar a les persones usuàries informació relacionada amb temes de formació i d’ocupació. De manera que, des de les regidories de Desenvolupament Local i d’Ocupació s’ha presentat hui aquestes dues propostes que serviran per a promoure la formació i l’ocupació tant de la ciutadania de Nules com de poblacions del voltant.

El regidor de Desenvolupament Local, César Estañol, explica que “aquest nou servei serà gestionat per professionals que de manera individualitzada i privada oferiran a les persones usuàries les diferents possibilitats d’ocupació, al mateix temps s’ajudà tant a les empreses com a les persones autònomes a trobar a una persona amb el perfil concret que precisen. L’agència de col·locació també servirà per a formar a les persones desocupades en aquelles matèries més demandades en les ofertes de treball”.

Per altra banda, s’ha millorat la plataforma www.natiu.es per a facilitar a tota la ciutadania les diferents ferramentes que ofereixen Natiu i que fins a la data sols es podia accedir a elles de manera presencial. A aquest web també es pot accedir des del web institucional www.nules.es.

Des de la regidoria d’Ocupació s’assenyala que des de les diferents regidories d’aquest ajuntament s’està portant una mateixa línia de treball, prioritzant la recuperació de l’ocupació i incentivant mesures econòmiques que activen l’economia local, “a l’inici de la legislatura passada vam apostar per la creació d’un espai, una marca i un projecte. Natiu pretén millorar la competitivitat de les empreses i reduir l’atur a Nules, mitjançant un lloc que connecta persones i empreses. Amb aquest Labora local anem a fer més fàcil eixe punt en comú i tanquem el cercle començat fa dos anys. No obstant això, a Nules ens trobem amb 786 persones desocupades, amb una taxa del 9,43%, encara que estem per sota de la mitjana comarcal i de la comunitat, hem de continuar treballant per a revertir aquestes dades”, comenta Rosa Ventura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari