L'alumnat de Nules torna a rebre educació viària

L'alumnat de Nules torna a rebre educació viària
12/03/2021 -

La Policia Local de Nules ha représ els cursos d’Educació Viària que cada any imparteix als escolars de la població amb l’objectiu d’ensenyar i conscienciar els més menuts sobre diferents conductes relacionades amb el trànsit. De fet, aquests cursos es van suspendre el passat curs escolar 2019/2020 a causa de la conjuntura sanitària derivada de la pandèmia per la Covid-19.

Així doncs, cal assenyalar que són dos agents de la Policia Local els que imparteixen aquests cursos als escolars del municipi. De manera que, les classes compten amb un contingut adaptat a l’edat de l’alumnat participant, tant en la teoria com en les diferents activitats que es porten a terme, no obstant això el que es pretén és interactuar amb l’alumnat mesclant contingut teòric amb activitats didàctiques per a fer que les classes siguen amenes i facilitar l’aprenentatge.

Davant açò, l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García, explica que “aquests tipus de cursos són molt importants per a conscienciar els més menuts, de manera que entre altres poden aprendre i conéixer millor els diferents senyals i recomanacions de trànsit, és en definitiva una manera de familiaritzar-se en allò que dia a dia es troben al carrer”.

Les classes d’educació viària se seguiran impartint al llarg del present curs escolar 2020/2021 a tot l’alumnat dels diferents cicles de Primària dels centres educatius de la població que ho sol·liciten.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari