L'alumnat de Nules promociona les IV Jornades Educatives amb danses i música

L'alumnat de Nules promociona les IV Jornades Educatives amb danses i música
23/01/2020 -

L’alumnat de Primària dels col·legis de Nules i de l’IES Gilabert de Centelles s’han donat cita a la plaça Major per a participar en la promoció de les IV Jornades Educatives per a Famílies i Docents que tindran lloc a Nules els dies 24 i 25 de gener.

Enguany els escolars han realitzat cossiols que s’han penjat en una estructura col·laborativa a la plaça Major, en la qual ha participat també l’alumnat de jardineria del Taller d’Ocupació Nules V i han gaudit a més d’una activitat conjunta amb danses i música en directe a càrrec del grup de tabaleters i dolçainers de l’institut que ha servit per a donar a conéixer el començament d’aquestes jornades.

Les jornades educatives volen ser un fòrum de debat d’assumptes d’actualitat relacionats amb l’educació en el qual participen tots els sectors implicats, tant els mestres com les famílies i les persones no docents que treballen en centres educatius, “enguany la temàtica de les jornades serà al voltant del medi ambient, el reciclatge i la inclusió, principalment”, comenta M. Carmen Romero, representant de la comissió organitzativa.

Des de la Regidoria d’Educació es pretén que aquestes jornades siguen un referent en el sector educatiu de la nostra comunitat i s’assenyala que són una realitat gràcies al treball desinteressat i l’esforç fet per docents i famílies de la comunitat educativa de Nules, “enguany celebrarem la quarta edició i aquestes jornades estan ja consolidades; no obstant això, continuarem treballant perquè la nostra població siga referent de la comunitat educativa”, matisa Rosa Ventura, regidora d’Educació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari