Nules reobri parcs i espais d'oci

Nules reobri parcs i espais d'oci
22/06/2020 -

Dilluns, 22 de juny, i coincidint amb l’entrada en vigor de l’anomenada nova normalitat l’Ajuntament de Nules ha reobert els parcs infantils, canins i altres espais d’oci a l’aire lliure que han estat tancats en l’estat d’alarma per a previndre contagis davant la Covid-19. A més, també s’està portant a terme, en aquests dies, la retirada dels precintes del mobiliari urbà i fons públiques.

Unes actuacions que han estat precedides per les corresponents tasques de desinfecció i neteja tant de les superfícies com dels elements comuns com ara els jocs i gronxadors, “l’ajuntament de Nules, com va anunciar en el seu dia, ha mantingut tancats els parcs per precaució i responsabilitat fins al final de l’estat d’alarma. No obstant això, encara que des del consistori es realitzen tasques de desinfecció no podem garantir la seguretat sanitària de les persones usuàries d’aquests espais, en especial de les zones de joc dels més menuts. Per aquest motiu, ara la responsabilitat d’higiene i distanciament social serà de cadascú”, explica l’alcalde de Nules i regidor de Parcs i Jardins, David García.

Així doncs, en les xarxes socials de l’ajuntament s’han publicat consells relacionats amb el nou protocol de seguretat sanitària que es recomanable que les persones usuàries apliquen, encara que el personal de la brigada municipal realitze periòdicament tasques de desinfecció.

Des de l’Ajuntament de Nules es demana a la ciutadania responsabilitat i precaució a l’hora de fer ús de totes aquestes instal·lacions i recorda que amb la nova normalitat es manté l’ús obligatori de mascareta als llocs públic i privats on no es puga mantindre 1,5 metres de distància interpersonal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari