Nules atendrà la ciutadania amb cita prèvia

Nules atendrà la ciutadania amb cita prèvia
07/04/2020 -

Els membres del govern local de l’Ajuntament de Nules seguiran atenent la ciutadania de manera telemàtica amb cita prèvia, per aquest motiu s’ha activat un dispositiu per a coordinar les diferents consultes que es faran de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores. De manera que, les persones interessades en fer ús d’aquest servei han de sol·licitar-lo bé al correu electrònic gabinetealcaldia@nules.es o trucant al número de telèfon 964 67 00 01 (ext. 161) per a poder fixar la data i hora per a la connexió.

Aquesta iniciativa es posa en marxa per a seguir mantenint reunions amb els veïns i veïnes de la localitat que volen traslladar a l’ajuntament les seues preocupacions, problemes o necessitats, “és important en aquests moments seguir escoltant la ciutadania i donat que no es pot mantindre contacte físic, i que amb el decret de l’Estat d’Alarma varem tindre que suspendré l’agenda de reunions i cites, les noves tecnologies ens permeten continuar amb l’atenció directa a la ciutadania”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Des de l’Ajuntament de Nules es recorda que se segueix prestant atenció telefònica i recomana la ciutadania que els tràmits o gestions de caràcter municipal es facin a través de la seu electrònica que es pot trobar al web institucional www.nules.es a l’enllaç https://nules.sedelectronica.es/info.0

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari