Nules convoca ajudes per més de 35.000 euros per a persones autònomes i xicotetes empreses

Nules convoca ajudes per més de 35.000 euros per a persones autònomes i xicotetes empreses
29/10/2020 -

L’Ajuntament de Nules destinarà un import total de 35.518 euros per a la concessió d’ajudes a persones autònomes, xicotetes empreses, i microempreses de la localitat afectades per la situació actual provocada per la Covid-19.

Per aquest motiu ha aprovat la convocatòria d’una línia de subvencions a la que poden acollir-se, sol·licitant-lo de manera telemàtica, totes les persones interessades fins divendres 20 de novembre.

“Aquesta subvenció té com a finalitat ajudar a aquelles persones, tant físiques com jurídiques, més afectades per la situació extraordinària provocada per la Covid-19 amb l’objectiu d’evitar que s’originen conseqüències econòmiques i socials irreversibles per a la ciutadania i a més també es vol vetllar perquè una vegada finalitzada la crisi sanitària es puga dur a terme, el més aviat possible, una reactivació de l’economia local”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Així doncs, cadascú dels sol·licitants que compleixquen els requisits podrà ser beneficiari d’una quantia màxima de 500 euros. Per tant, entre els requisits exigits per a concedir aquesta ajuda es demana que l’activitat empresarial o comerç es porte a terme en l’àmbit territorial del municipi de Nules; estar d’alta de manera ininterrompuda en el Règim Especial de Treballadors Autònoms o Mutualitat corresponent o en el Règim General de la Seguretat Social i en Hisenda durant al menys el període comprés entre el 31 de desembre del 2019 i el 14 de març del 2020.

Per altra banda, també es tindrà en compte la suspensió de l’activitat com a conseqüència de les mesures adoptades pel Real Decret 463/2020 de data 14 de març del 2020; o la reducció de la facturació de al menys un 75 per cent en relació a la mitjana facturada en el semestre natural anterior a la declaració de l’Estat d’Alarma, entre altres qüestions que es poden consultar en les bases que es troben publicades al BOP de data 29 d’octubre del 2020, i a la seu electrònica i el web de l’ajuntament.

De tota manera, per a aclarir qualsevol dubte es pot contactar amb el departament d’Atenció al Ciutadà o amb l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari