L'òrgan gestor de platges de Nules fa balanç de la temporada estival

Trata diferentes asuntos relacionados con la planificación de la próxima temporada

L'òrgan gestor de platges de Nules fa balanç de la temporada estival
14/11/2019 -

Nules ha fet balanç de l’última temporada estival a les platges i comença a treballar en la planificació de la pròxima temporada estival en la zona marítima, per aquest motiu s’ha reunit l’Òrgan Gestor de Platges en el qual es troben representats els departaments municipals amb diferents funcions relacionades amb les tasques a desenvolupar en les platges d’aquest municipi.

En concret, la reunió ha tingut la presència de la regidora de Platges, M. José Esteban; a més de tècnics i personal dels departaments de Turisme, Esports, Cultura, Urbanisme, Brigades, Medi Ambient i Policia Local.

Entre els assumptes principals tractats destaquen els serveis de neteja, socorrisme, manteniment d’infraestructures o activitats, “hem fet un repàs per cadascun d’aquests serveis per a valorar la satisfacció dels usuaris i veure a més aquells punts en els quals cal millorar de cara a la pròxima campanya estival. Així doncs, hem començat també a planificar accions per al pròxim any tenint en compte la bandera blava atorgada a la platja de les Marines i també els diferents certificats ISO. Per tant, són actuacions que comporten un treball d’equip i coordinació entre diferents departaments”, matisa la regidora de Platges, M. José Esteban.

Cal recordar que les platges de l’Alcúdia, el Bovalar i les Marines tenen des de l’any 2010 els certificats ISO9001 per la qualitat en la gestió i l’ISO1401 per la qualitat mediambiental. I per primera vegada enguany la platja de les Marines ha tingut el distintiu Bandera Blava que ha sigut atorgat per la Fundació d’Educació Ambiental (FEE). Es tracta de la primera bandera blava de les platges de Nules, un guardó amb el qual es reconeix l’elevada qualitat de l’aigua així com l’excel·lència en els serveis que es presten als usuaris i la conservació del medi ambient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari