Nules instal·la bancs a la ruta bio saludable per crear zones de descans

Nules instal·la bancs a la ruta bio saludable per crear zones de descans
29/03/2021 -

Nules està dotant de nou mobiliari urbà a la ruta bio saludable del municipi amb l’objectiu de crear zones de descans. En concret, s’està instal·lant, en diferents punts, bancs on les persones que utilitzen aquesta ruta per a caminar puguen seure.

Així doncs, en aquesta primera fase s’ha dotat de bancs a alguns trams de l’avinguda de València, de l’avinguda de Castelló i del carrer de la Puríssima, al respecte l’alcalde, David García, comenta que “la ruta bio saludable discorre pel nucli urbà de la població i és molt utilitzada per la gent del nostre municipi per a caminar, principalment. El que es vol amb aquesta actuació és crear punts de descans que fins ara no hi havia, de manera que després d’aquesta primera fase anirem ampliant la instal·lació de bancs a altres punts fins a completar tot el recorregut”.

La longitud aproximada d’aquesta ruta és de 3.834,66 metres i està pensada per a caminar i iniciar-se en el running, el recorregut és totalment urbà, accessible i bidireccional. Es tracta, en definitiva, d’una oferta d’oci de caràcter bio saludable amb unes condicions d’ús adequades mitjançant la qual es pot, a més, gaudir del patrimoni local, ja que el circuit discorre pels llocs més emblemàtics de la localitat com ara l’ermita de Sant Xotxim, l’església de la Immaculada, el Mercat Municipal, el Jardí Botànic “Francisco Beltrán Bigorra”, el Convent, el Museu de Medallística “Enrique Giner”, el Museu d’Història “Vicent Felip Sempere”, la Capella de la Mare de Déu de la Soledat, i per la plaça Major on es troba l’ajuntament i l’església arxiprestal de Sant Bartomeu i Sant Jaume, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari