Els equips de rastreig localitzen brots de COVID-19 a l'Alcora, Nules, Vila-real i Castelló

Segons la Conselleria de Sanitat, aquests brots són d’origen laboral o educatiu, però no socials, excepte un en Vilafermosa

Els equips de rastreig localitzen brots de COVID-19 a l'Alcora, Nules, Vila-real i Castelló

Els equips de rastreig de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública han registrat, en les últimes 24 hores, 1.419 nous casos positius confirmats amb PCR o test d’antígens, mentre que s’han donat 1.780 altes i, lamentablement, han mort 29 persones en el conjunt de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, s’han registrat 62 brots nous de COVID-19, dels quals tan sols 5 s’han produït a la província de Castelló. L’únic amb origen social – el majoritari, segons ha reiterat la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló – s’ha identificat en Vilafermosa, amb 6 casos positius.

D’altra banda, a l’Alcora s’ha produït un brot d’origen laboral amb 3 casos positius. Els mateixos que els del brot de Vila-real, encara que en aquest cas d’origen educatiu. A més, a Nules s’han contagiat 4 persones en l’àmbit educatiu, mentre que en la capital, Castelló de la Plana, han sigut 7 en l’àmbit laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari