Els Reis Mags d'Orient arribaran a Nules en tren

La cavalcada de Reis contarà aquest any amb moltes novetats

Els Reis Mags d'Orient arribaran a Nules en tren
30/12/2019 -

L’Ajuntament de Nules ha presentat hui les principals novetats que inclou la cavalcada de Reis d’enguany assenyalant com a la més destacada l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Nules amb tren.

A més, també participen per primera vegada membres de l’associació ESTEM, el gegant de Nules anomenat Gilabert al costat dels cabuts a càrrec de l’Associació Cultural la Corretjola, i la Banda Jove de l’Associació Artística Nulense, “després de molts anys la banda torna a formar part de la cavalcada de Reis de la nostra població”, matisa la regidora de Tradicions, Susana Tusón.

Per altra banda, hi participen també com cada any l’alumnat de quart de primària dels col·legis de Nules, els xiquets i les xiquetes de la parròquia de sant Bartomeu i sant Jaume amb l’escenificació del Betlem i hi col·laboren comerços i empreses locals.

No obstant això, des de Monitors, empresa adjudicatària encarregada de l’organització de la cavalcada, s’assenyala que “l’animació serà molt vistosa i plena de sorpreses al voltant de la figura d’Aladdin principalment. La cavalcada comptarà amb cinc espectaculars carrosses, també hi haurà a la plaça una il·luminació especial a càrrec d’una empresa de Nules. Tot per a fomentar aquest acte amb tanta tradició a Nules”, comenta José Adsuara, en representació de l’empresa Monitors.

Així doncs, els Reis Mags d’Orient arribaran a l’estació de Nules el dia 5 de gener a les 17.30 hores per a participar en la cavalcada que començarà a les 18.30 hores pel recorregut tradicional amb començament a l’avinguda de la Constitució i finalització a la plaça Major.

Els dies 2, 3 i 4 de gener en horari d’11 a 13.30 i de 17.30 a 19.30 hores tindrà lloc a la plaça Major la Fira de Reis amb activitats i atraccions per als més menuts. Divendres 3 i dissabte 4 de gener el patge reial estarà a Nules i a Mascarell per a rebre les cartes dels xiquets i les xiquetes d’aquestes localitats.

Reis Mags per videoconferència

Per tercer any consecutiu els xiquets i les xiquetes de la població de Nules podran parlar amb els Reis Mags per videoconferència, gràcies a l’adhesió de
l’Ajuntament al projecte anomenat Los Reyes Magos TV “Ilusión Colectiva” de l’Associació Cultural LP que té la col·laboració de l’ONG Infancia Sin Fronteras.

“Volem que els xiquets i les xiquetes de Nules comptem amb aquesta oportunitat amb la qual es pretén incrementar la il·lusió dels nostres xiquets per a aquestes dates tan especials i en concret per l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Volem aprofitar l’era tecnològica per a apropar els Reis Mags als xiquets i a les xiquetes i impulsar així les nostres tradicions”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Les persones interessades a participar han de sol·licitar una videoconferència en el Rei Mag que vulguem han de demanar un codi al registre d’entrada de l’ajuntament.

Cal recordar que Nules va ser el primer municipi de la Comunitat Valenciana en adherir-se a aquest projecte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari