Caixa Rural Sant Josep cedeix a l'Ajuntament de Nules una nau per a dipòsit municipal

Caixa Rural Sant Josep cedeix a l'Ajuntament de Nules una nau per a dipòsit municipal
02/03/2021 -

L’Ajuntament de Nules i la Caixa Rural Sant Josep han signat un nou conveni de col·laboració, en aquesta ocasió per a la cessió de l’ús d’una nau industrial que serà utilitzada pel consistori com a dipòsit municipal.

Aquest immoble està ubicat al carrer de Ramón y Cajal de la localitat i compta amb més de 2.000 metres quadrats de superfície. A més, la cessió no tindrà cap cost per a la població i la concessió serà, en un principi, per a quatre anys.

Per tant, amb aquest nou conveni l’administració i l’entitat locals segueixen treballant conjuntament per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania, l’alcalde de Nules, David García, considera que “la col·laboració constant entre l’ajuntament i la Caixa Rural ens facilita la millora de molts aspectes de la nostra població. Així doncs, amb la signatura d’aquest nou conveni donem solució a un problema que té l’ajuntament, donat que en aquests moments presenta una manca de llocs d’emmagatzematge”.

Aquest nou conveni permetrà tindre una nau més gran que la que s’estava utilitzant l’ajuntament fins ara, la qual estava també cedida per la Caixa Rural Sant Josep i la concessió va finalitzar el passat 1 de març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari