Nules es compromet amb el medi ambient amb una campanya anual

La primera de les accions tindrà lloc amb motiu del Dia de l’Arbre

Nules es compromet amb el medi ambient amb una campanya anual
29/01/2020 -

12 mesos 12 causes, és el lema de la campanya mediambiental que l’Ajuntament de Nules desenvoluparà al llarg del present any 2020 amb l’objectiu de sensibilitzar al conjunt de la població en temes relacionats amb la reducció de residus, reutilització i reciclatge, principalment.

De fet, la primera d’aquestes accions tindrà lloc aquest mes de gener amb motiu de la celebració del Dia de l’Arbre el pròxim divendres 31 de gener, “el Dia de l’Arbre ens serveix de motivació per a llançar aquesta campanya que portarem a terme aquest any. Així la primera de les actuacions va a estar relacionada amb la repoblació de diferents zones verdes de la localitat a càrrec de l’alumnat de Primària dels centres educatius. La idea és repoblar espais com el Jardí Botànic o l’Espai Verd Viu”, explica el regidor de Medi Ambient, César Estañol.

Així doncs, hi haurà accions per a conscienciar en la reducció del consum de plàstic; també s’incorporaran papereres de reciclatge en diferents espais públics; es vol potenciar les energies renovables dotant de punts verds a la població; a més també hi haurà accions d’estalvi energètic en els edificis públics; entre altres mesures que es desenvoluparan al llarg de l’any.

Des de la regidoria de medi ambient s’assenyala que es va a donar molta visibilitat a aquest tipus d’accions, de manera que també van a implicar-se altres regidories com parcs i jardins, joventut o festes. “L’intenció amb aquesta iniciativa és no sols conscienciar a la ciutadania també dur a terme accions reals que ens ajuden a fer front a l’actual situació de canvi climàtic”, diu Estañol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari