Nules inicia una campanya per a felicitar els més menuts en el seu aniversari

Nules inicia una campanya per a felicitar els més menuts en el seu aniversari
27/03/2020 -

L’Ajuntament de Nules posa en marxa una nova iniciativa enfocada els més menuts de la població amb la intenció d’estar al seu costat en un dels dies més especials.

Així doncs, “Felicita el meu menut pel seu aniversari” és el nom de la campanya que aquesta setmana començarà gràcies a la col·laboració de la Policia Local i de Protecció Civil, que seran els encarregats de felicitar per megafonia a les xiquetes i els xiquets que en aquests dies compleixin anys.

Davant açò, l’alcalde de Nules, David García, assenyala que “són iniciatives amb les que volem fer més suportable l’estada a casa, en especial als més menuts que no poden celebrar el seu aniversari amb familiars i amics”.

Així doncs, les persones interessades han de escriure un correu electrònic a l’adreça nules@nules.es indicant en l’assumpte “Felicita el meu menut” amb el nom i edat del xiquet o la xiqueta, adreça i dia en què compleix anys. També hi ha que afegir el nom i número de telèfon del pare, mare o persona tutora.

Des de l’Ajuntament es posaran en contacte amb aquesta persona per a fixar l’hora en la qual, des del carrer, li faran la felicitació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari