Nules adequa les activitats del Casal Jove als protocols de prevenció Covid-19

Nules adequa les activitats del Casal Jove als protocols de prevenció Covid-19
25/10/2020 -

Les Regidories d’Educació, d’Infància i de Joventut, mitjançant el Casal de Joves de Nules, ofereix cada any una programació de cursos i tallers per als infants i adolescents; i enguany, amb el repte que suposa la “nova normalitat”, ha adaptat les instal·lacions per a complir els requisits de separació física, ventilació i desinfecció que garanteixen l’ús segur de les mateixes.

Així, “des de l’Ajuntament de Nules es vol contribuir a que els infants continuen amb l’oferta socio-educativa complementària, i que les famílies disposen de serveis públics que els ajuden a conciliar”, comenta la regidora d’Educació, Rosa Ventura.

De manera que aquesta setmana han donat inici els cursos d’Escacs, Ball Urbà, Manualitats i Defensa Personal. Aquests cursos tenen una cabuda d’entre deu i dotze alumnes per classe, i com cada edició, han tingut una gran acollida.

El proper mes de novembre continuarà la programació amb l’inici de nous cursos com ara els d’Anglès, Art & Graf, Teatre, Robòtica, Tècniques d’Estudi, Guitarra i Monitor de Temps Lliure.

Des de la Regidoria d’Educació es fa una crida a que tothom participe i col·labore de forma responsable, seguint els protocols i recomanacions que eviten la propagació del virus, i així poder gaudir de les activitats tot el curs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari