Nules registra quasi 300 denúncies per incompliments durant l'estat d'alarma

Nules registra quasi 300 denúncies per incompliments durant l'estat d'alarma
20/05/2020 -

Un total de 282 denúncies ha registrat la Policia Local de Nules des de que el passat 14 de març s’activara l’Estat d’Alarma amb la publicació del Real Decret 463/2020. Les sancions corresponen al període del 15 de març al 20 de maig i responen, principalment, a incompliments d’aquest decret que regula el confinament.

No obstant això, des de la Policia Local s’assenyala que amb el començament de la desescalada, amb l’entrada en vigor de les fases 0 i 1 en la població, s’ha detectat un descens considerable del número de sancions, “en les últimes setmanes, corresponents a les fases 0 i 1 de la desescalada, les sancions han disminuït donat que es permet una major mobilitat ciutadana. Les denúncies han estat motivades majoritàriament per no complir amb la distància de seguretat marcada per les autoritats sanitàries o per eixir a passejar o a fer esport fora de la franja horària permesa”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

La Policia Local recorda, una vegada més, que aquests incompliments poden ser sancionats i es demana a la ciutadania que tinga en compte els horaris i les recomanacions que ens marca el Govern d’Espanya ”que deuen complir-se sense excepció”. A més, a partir de dijous també serà obligatori l’ús de mascareta en els espais públics i en qualsevol local tancat, “no portar-la en els supòsits que s’han marcat també serà una infracció i, per tant, es podrà sancionar”, matisa García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari