El CEIP Cervantes de Nules, guanyador del concurs contra l'assetjament escolar

El CEIP Cervantes de Nules, guanyador del concurs contra l'assetjament escolar
19/02/2020 -

El CEIP Cervantes ha rebut hui el premi especial al centre educatiu més participatiu del concurs “Nules contra l’assetjament escolar” que ha convocat l’Ajuntament de Nules per acostar als escolars del municipi la realitat que envolta l’assetjament escolar, les seues conseqüències i la necessitat d’erradicar-lo de la societat.

El director del col·legi, Vicent Alcaide, ha sigut l’encarregat de rebre de la mà de l’alcalde de Nules, David García, i de la regidora d’Educació, Rosa Ventura, aquest guardó consistent en 500 euros per a l’adquisició de material escolar.

Així doncs, cal destacar, a més, que a aquesta primera edició s’han presentat un total de dotze treballs de diferents centres educatius de la localitat.

“El que es vol amb aquest concurs és implicar els joves a través de la reflexió i presa de consciència d’aquesta problemàtica visibilitzant l’assetjament escolar amb la realització d’activitats culturals i creatives que a més els porten a fomentar la reflexió social”, comenta la regidora d’Educació, Rosa Ventura.

Per altra banda, l’alcalde de Nules, David García, assenyala que “es tracta a més d’una de les accions que s’inclou en el Programa Agent Tutor de la Policia Local i que té també la implicació dels centres educatius de Nules”.

El concurs presenta diferents modalitats com ara el conte, relat, cançó, videocurtmetratge, dibuix o pintura, ball o coreografia, poesia i còmic. I s’estableixen diferents premis dotats cadascun amb 100 euros, a més s’ha establit aquest premi especial de 500 euros al centre educatiu que ha presentat més treball; i va dirigit a l’alumnat de 3 a 18 anys que estiga cursant Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat o Cicles Formatius en algun centre educatiu de Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari