El comerç, l'hostaleria i les empreses de Nules s'uneixen en un consell local

El comerç, l'hostaleria i les empreses de Nules s'uneixen en un consell local
03/03/2021 -

La localitat de Nules compta amb un Consell Local de Comerç, Hostaleria i Empresa amb el que es vol dinamitzar i promocionar els establiments del municipi.

Precisament ahir va tindre lloc l’acte de constitució d’aquest nou òrgan participatiu, que va ser aprovat en sessió plenària el passat mes d’agost, i que respon a un dels acords arribats en les Taules de Reconstrucció de Nules formades pels representants dels diferents grups municipals.

Així doncs, el consell està presidit per l’alcalde, David García, i compta amb la regidora de Comerç, Susana Tusón, com a vicepresidenta, a més formem part del mateix un representant de cadascú dels grups municipals de la Corporació Municipal, un representant de la Cambra de Comerç de Castelló, un membre de l’Associació d’Hostalers de Nules (Ashonul), un altre de l’Associació de Comerços Zona Centre de Nules (CZN), un representant de les Acadèmies de Nules, i un membre de l’Associació de Mestresses de Casa i Consumidores, a més de la tècnic de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’ajuntament.

No obstant això, el consell està obert a l’adhesió de qualsevol associació o entitat local relacionada amb aquests sectors que es puga constituir en la població, i que estiga interessada en adherir-se.

En aquest sentit, l’alcalde David García, comenta que van a treballar en diferents campanyes que es posaran en marxa aquest any 2021, “en principi seran dos les campanyes que des d’Activa Nules es portaran a terme al llarg d’aquest any per a promocionar les compres al nostre municipi”.

El Consell Local de Comerç, Hostaleria i Empresa de Nules te previst reunir-se de nou abans dels mesos d’estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari