La Comunitat Educativa valenciana es reuneix a Nules

S’han celebrat aquest cap de setmana les V Jornades Educatives per a Famílies i Docents amb prop de 200 participants

La Comunitat Educativa valenciana es reuneix a Nules
23/01/2022 -

La comunitat educativa del territori valencià s’ha reunit aquest cap de setmana a Nules per a tractar diversos temes relacionats amb el sector de l’educació en unes jornades que han portat el lema “Cada infant, una llum per una escola que el deixe brillar”.

Així doncs, les V Jornades Educatives per a Famílies i Docents, han tingut lloc divendres 21 i dissabte 22 de gener, al saló d’actes de la Caixa Rural Sant Josep de Nules, i han comptat amb la participació de prop de 200 persones del món de l’educació. De manera que entre les persones assistents a aquestes jornades destaquen juntament amb la regidora d’Educació, Rosa Ventura, i altres membres de la Corporació Municipal; la cap del Servei d’Educació, M. Josep Palmer; l’inspector territorial en cap, Juan Corchado; l’inspector de secundària de Nules, Rogeli Santamaria; la inspectora de la conselleria d’Educació, Marisol González; el director de la Caixa Rural Sant Josep, Pepe Estañol; o la coordinadora de les Jornades Educatives, Mª Carmen Romero.

La regidora d’Educació, Rosa Ventura, comenta que “aquesta quinta edició ha sigut també un èxit i un any més s’han exposat temes d’actualitat relacionats amb el sector de l’educació, de fet en aquestes jornades participen tant els mestres, les famílies com les persones no docents que treballen als centres educatius. No obstant això, hem d’agrair a la comunitat educativa de Nules la seua implicació en aquest projecte al qual des de l’ajuntament seguirem donant suport perquè la nostra població siga un referent del sector educatiu a la Comunitat Valenciana”.

Aquestes jornades han comptat amb diverses ponències i experiències, en concret divendres va tindre lloc la presentació musical anomenada “Nereu i les bèsties de com sona l’ESO” protagonitzada per l’alumnat de l’IES Gilabert de Centelles de Nules; també va estar present l’Associació APADAHCAS (Associació de pares afectats per TDAH de Castelló) per a parlar de “Sensibilització envers el TDHA”; o amb la ponència “Educar en Igualtat” que va impartir Coni La Grotteria; a més aquesta jornada va comptar amb el lliurament de premis a les guanyadores del concurs del cartell i del logotip d’aquestes jornades, les alumnes de l’IES Gilabert de Centelles de Nules, Qurat Ul Ain Shahzadi i Judith Nogueira Márquez; i va concloure amb el reconeixement a les persones docents jubilades l’any 2020 i 2021 dels centres educatius de Nules.

Així mateix, la jornada de dissabte va comptar amb la ponència “PT/AL equip cap a la inclusió” a càrrec de Vicent Pedro Oliva i Marta Ferrer Ribelles del CRA Benavites-Quart de les Valls; i Lourdes Jiménez i Manuel Andrades van parlar de “La escuela de Tino”.

Per altra banda, també en aquesta edició han participat els escolars del municipi amb la decoració de la Plaça Major de la localitat, amb la realització de làmpades que han omplit de llum aquest lloc i que han comptat amb la col·laboració de docents, personal de la brigada municipal, i dels alumnats del programa Et Formem i del Taller d’Ocupació de Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari