Nules organitza un concurs de decoració de balcons i façanes

Nules organitza un concurs de decoració de balcons i façanes
28/04/2020 -

L’Ajuntament de Nules convoca un nou concurs amb el que es vol reconéixer públicament aquells treballs fets a casa que llueixen als balcons i façanes, i amb els quals es traslladen al conjunt de la ciutadania diferents missatges d’ànim davant aquesta situació de crisi sanitària. A més, amb aquest concurs també es vol promoure l’entreteniment i incentivar la realització d’activitats en família.

Així doncs, seran els membres de les forces de seguretat i emergències locals els que triaran els guanyadors dissabte per la vesprada, al fer el tradicional recorregut amb els vehicles d’emergència pels carrers de Nules, Mascarell i de la població marítima per a saludar amb les seus sirenes a totes les persones, especialment als xiquets i a les xiquetes, que estan als seus domicilis.

“Els vehicles de la Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja i Bombers fan sonar cada dissabte les seues sirenes per a agrair a la ciutadania el seu comportament exemplar durant el confinament. En aquestes eixides ens hem trobat balcons i façanes decorades amb pancartes i cartells que reflecteixen el compromís del veïnat en el confinament. Amb aquesta iniciativa volem reconéixer aquest esforç, incentivar la ciutadania a fer diferents activitats des de casa, i promoure l’entreteniment mentre no es puga eixir del nostre domicili. A més, es vol també ajudar al comerç local una vegada finalitze aquesta situació excepcional”, explica l’alcalde de Nules, David García.

En aquest sentit, cal assenyalar que hi haurà tres premis consistents en vals de 50 euros per a consumir en els establiments de proximitat.

Des de l’ajuntament s’anima als veïns i a les veïnes a decorar amb pancartes i cartells els seus balcons i façanes. Per a participar en aquest concurs tindran que penjar-les abans de les 17 hores del dissabte 2 de maig i enviar una fotografia al correu electrònic nules@nules.es indican l’adreça del domicili.

Per altra banda, també s’anima a les persones participants a compartir les fotografies en les xarxes socials amb el hastang #NulesEsQuedaACasa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari