Es constitueix a Nules l’associació per a aconseguir la figura de qualitat de la Clemenules de la Plana

Un total de 29 promotors de diferents poblacions de la província donen suport a aquesta iniciativa

Es constitueix a Nules l’associació per a aconseguir la figura de qualitat de la Clemenules de la Plana
25/02/2021 -

Avui s’ha constituït l’Associació per a la diferenciació i valorada de la qualitat de la Clemenules de la comarca de la Plana de la província de Castelló, amb la que es vol aconseguir la figura de qualitat per a la Clemenules de la Plana. De fet, la creació d’aquesta entitat jurídica permetrà dur a terme els tràmits i gestions pertinents per a poder obtenir aquest reconeixement.

Així doncs, l’associació compta amb un total de 29 promotors d’entitats tant del sector agrari, com ara cooperatives de serveis, cooperatives i comerços d’exportació de cítrics, o institucions vinculades al sector agrari, com de l’administració pública, com ara alcaldes i regidors, de Nules, Castelló, Borriana, Betxí, Vila-real, Moncofa, la Vilavella, la Llosa, Almassora, Artana, la Vall d’Uixó, les Alqueries i Onda que s’han reunit al saló multifuncional de Nules per a signar els corresponents estatuts.

De manera que, en aquesta primera jornada s’han aprovat, per unanimitat, els estatuts, i els membres de la junta provisional formada per Juan Vicente Moros, com a president; César Estañol, com a secretari; Carmen Jorques, tresorera; i com a vocals es troben Joaquín Tárrega, Mª Lourdes Falcó; Enrique Font; José Francisco Nebot i Roberto Llombart.

Amb tot, la pròxima setmana es presentarà l’associació oficialment al Registre d’Associacions de la Comunitat Valenciana. Cal assenyalar, a més, que aquesta iniciativa s’ha estat treballant al llarg de diversos mesos des de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari