Nules realitza 47 controls de mascotes en la via pública i sols es tramiten dos denúncies

Nules realitza 47 controls de mascotes en la via pública i sols es tramiten dos denúncies
03/03/2020 -

Els resultats dels controls efectuats per la Policia Local als animals de companyia en la via pública al llarg dels últims tres mesos han sigut positius donat que sols s’han tramitat dos denúncies dels 47 gossos identificats.

Des de l’Ajuntament de Nules es valora aquest fet com una bona resposta de la ciutadania a les campanyes de conscienciació que s’han portat a terme en els darrers anys, “en aquests controls fets als mesos de novembre, desembre i gener s’ha comprovat que els propietaris de gossos estan complint la normativa. Es tracta de controls que es fan de manera aleatòria per a assegurar el compliment de l’ordenança en el nostre municipi”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local.

De manera que en aquest període els agents de la Policia Local han detectat sols dos incompliments de la normativa que els ha portat a tramitar la denúncia corresponent per no tindre l’animal censat a Nules, es a dir no estar en RIVA; i per incompliment d’identificació animal al no tenir CHIP.

Aquests controls de mascotes seguiran als pròxims mesos per a seguir conscienciant la ciutadania que és important tindre tota la documentació dels animals actualitzada, a més de tindre el CHIP i estar també registrat l’ADN en el cens caní.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari