Costes licitarà les obres de regeneració de la platja de Les Marines de Nules durant el primer trimestre

Costes licitarà les obres de regeneració de la platja de Les Marines de Nules durant el primer trimestre
12/01/2022 -

Costes licitarà el projecte d’estabilització de la Platja de les Marines en el primer trimestre del 2022, de manera que es preveu que les obres comencen aquest mateix any, així ho han comunicat els responsables de la Direcció General de Costes a l’alcalde de Nules, David García, i a la regidora de Platges, M. José Esteban, en la reunió telemàtica que han mantingut aquest matí amb la Directora General de la Costa i del Mar, Ana María Oñoro, el Subdirector General per a la Protecció de la Costa, Ángel Muñoz, i amb el cap del servei provincial de Costes a Castelló, Fernando Pérez.

Des de l’Ajuntament de Nules s’ha rebut aquesta notícia amb satisfacció, “és un primer pas important per a començar amb la regeneració del nostre litoral i que portem demanant molts anys. De fet, aquest projecte ha estat paralitzat durant molt de temps, no obstant això, estarem pendents dels terminis, però des de Costes per primera vegada ens han concretat dates incloses el finançament que estarà a càrrec dels fons europeus Next Generation”, explica l’alcalde, David García.

Així mateix, l’Ajuntament de Nules ha sol·licitat als responsables de Costes que paralitzen l’expedient sancionador obert per la construcció, el passat mes de novembre, d’un mur de defensa del seu litoral davant el temporal marítim registrat que va afectar greument la platja del Bovalar.

Cal recordar que Nules porta anys exigint a Costes que es porten a terme les obres de regeneració de les seues platges, donat que cada volta són més els danys patrimonials que està patint davant la falta d’actuacions, “l’últim temporal marítim ha posat de manifest una vegada més la delicada situació del nostre litoral per la falta d’infraestructures de defensa”, comenta la regidora de Platges, M. José Esteban.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Nules seguirà treballant perquè les actuacions de regeneració i de defensa del seu litoral siguen una realitat en la totalitat de la seua costa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari