La cultura i l'art prendran els carrers de Nules

La Nit de l’Art tindrà lloc el dia 7 de maig i comptarà amb exposicions, música, dansa, o cinema

La cultura i l'art prendran els carrers de Nules
20/03/2022 -

La Nit de l’Art a Nules és una nova iniciativa de l’Ajuntament de Nules amb la que es vol potenciar la cultura i l’art locals, principalment. Es tracta d’una proposta artística que pretén, a més, apropar les creacions contemporànies de diferents disciplines a la ciutadania, i que tindrà lloc dissabte 7 de maig.

Davant açò, la regidora de Cultura, M. José Esteban, explica que “l’art en les seues diferents expressions prendrà els nostres carrers al llarg de tota aquesta jornada. De fet, estem ja ultimant la programació que comptarà amb activitats i actuacions per a tots els sectors de la població, de manera que es crearà un circuit que recorrerà alguns dels principals enclavaments de la localitat. És un projecte del qual formen part també diferents associacions, col·lectius i artistes locals”.

Així doncs, des de la regidoria de Cultura s’avança que La Nit de l’Art a Nules contempla, entre d’altres, la projecció de curtmetratges al Teatre Alcázar; presentacions de llibres; exposicions de pintura; taller de pintura ràpida; recitals de poesia a l’IES Gilabert de Centelles; visites guiades per a donar a conéixer el patrimoni local; actuacions de música en directe; performance; danses representatives de la població; cercaviles de hip-hop; cants populars valencians; fins i tot es podrà anar al Jardí Botànic “Francisco Beltrán Bigorra” a gaudir de música ambientada en la natura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari