Nules treballa en la posada a punt dels seus centres educatius

Nules treballa en la posada a punt dels seus centres educatius
02/09/2020 -

L’alcalde de Nules, David García, la regidora d’Educació, Rosa Ventura, i el regidor d’Urbanisme, César Estañol, han visitat els centres educatius de la població per a conéixer de primera mà les carències actuals per a així posar a punt les instal·lacions de cara a l’inici del nou curs escolar.

De fet, en aquests moments s’està ultimant ja els treballs que permetran dilluns obrir els col·legis, “aquest curs és especial a causa de l’actual situació de prevenció sanitària, per tant hem volgut veure in situ les necessitats de cadascú dels centres educatius de la localitat. De manera, que els equips directius ens han pogut traslladar i ensenyar el treball fet i les tasques pendents”, comenta l’alcalde, David García.

Així doncs, els centres educatius visitats aquesta setmana han sigut el CEIP Cervantes, CEIP Nou Pedro Alcázar, CEIP Lope de Vega, CEIP Jaume I, CEIP Pío XII, Col·legi Nuestra Señora de la Consolación, l’Escola Infantil Los Gorriones i l’IES Gilabert de Centelles.

No obstant això, divendres l’ajuntament mantindrà reunions tant amb els directors com amb els conserges de les diferents escoles per a coordinar conjuntament les tasques davant el començament del nou curs escolar, en concret un dels assumptes que es tractarà és la neteja i desinfecció de les instal·lacions; i també des del centre de salut se’ls donarà consells sanitaris.

Per altra banda, cal assenyalar que s’ha aprofitat la visita per a veure l’estat de les obres del Pla Edificant que a hores d’ara s’estan portant a terme en els col·legis CEIP Lope de Vega, CEIP Jaume I, CEIP Pío XII i CEIP Cervantes i en l’escola d’infantil Los Gorriones, “són obres totes elles molt avançades, que esperem que estiguen finalitzades en les pròximes setmanes”, matisa García.

A més, aquesta setmana el personal de la brigada municipal està dedicat únicament a realitzar tasques en els diferents centres educatius que ho requereixen; i s’està prioritzant també repintar dels passos de zebra de les zones properes als centres educatius per a garantir la seguretat dels vianants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari