100 denúncies des de l'inici de l'estat d'alarma a Nules

100 denúncies des de l'inici de l'estat d'alarma a Nules
14/04/2020 -

La Policia Local de Nules ha posat un total de 109 denúncies durant l’estat d’alarma, en concret entre el període del 16 de març al 13 d’abril, per incompliments del Real Decret 463/2020 de 14 de març del Govern d’Espanya on s’estableix el confinament.

D’aquestes sancions un total de 37 corresponen al mes d’abril, als dies del 9 al 13 d’aquest mes, que coincideixen amb el període de Setmana Santa i Pasqua, per tant des de la Policia Local s’assenyala que “pareix que la ciutadania estiga més conscienciada així i tot seguim registrant sancions per conductes absolutament injustificades”.

Des de l’ajuntament es fa de nou una crida a la ciutadania per a que complixca les directrius que ens marca el Govern d’Espanya i recorda que les sancions per incompliments poden ser de 1.501 fins a 30.000 euros.

La Policia Local i Guàrdia Civil amb la col·laboració de Protecció Civil vigilen el compliment de les obligacions de la població al llarg del període d’Estat d’Alarma imposant les sancions corresponents. De fet, en els últims dies s’ha observat l’utilització de terrats i zones comunes de comunitats per a reunir-se, fer esport, jugar amb els xiquets o realitzar altres tipus d’activitats d’oci, per aquest motiu s’ha fet un ban i recordat a la ciutadania que aquest comportament està prohibit i, per tant, és sancionable. També s’estan fent controls amb drons.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari