Nules comptarà a un dispositiu de seguretat de més de 100 persones en la seua caravana dels Reis Mags

Nules comptarà a un dispositiu de seguretat de més de 100 persones en la seua caravana dels Reis Mags
04/01/2021 -

Els xiquets i les xiquetes de Nules podran gaudir, com cada any, de la visita de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, per aquest motiu l’Ajuntament de Nules ha organitzat una caravana reial que comptarà amb un dispositiu de més de 100 persones per vetllar pel compliment de les normes de seguretat i sanitàries corresponents.

Així ho han explicat hui l’alcalde, David García, la regidora de Tradicions, Susana Tusón, i el responsable de l’empresa Monitors, Pedro Sancerni, els quals han coincidit en assenyalar que “es tracta d’una desfilada que compleix amb tots els requisits de seguretat segons el decret publicat per la Generalitat Valenciana en relació a l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments”.

A més, han volgut llançar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania a l’afirmar que “hi havia varies alternatives i aquesta que es va a materilitzar és la més segura davant les circumstàncies sanitàries actuals del municipi”, per tant demanen als nulers i a les nuleres “màxima col·laboració i responsabilitat a l’hora de complir les recomanacions per a que la cavalcada transcòrrega amb normalitat”.

En aquest sentit, la visita dels Reis Mags a Nules tindrà un format i un itinerari diferent a l’habitual. De manera que la caravana reial eixirà de l’Escola Taller, ubicada a l’avinguda de València, a les 17.30 hores del dia 5 de gener i recorrerà diferents avingudes i carrers del municipi fent un recorregut total de 5 quilòmetres, quan en anys anteriors l’itinerari era de 900 metres. Per tant, recorrerà l’avinguda de València, l’avinguda de Castelló, la plaça del Pilar, carrer de la Puríssima, carrer de Santa Bàrbara, carrer de Sant Bartomeu, l’avinguda Diagonal, l’avinguda Constitución, el carrer Pare Tomàs Lucas, la carretera de la Vilavella i el carrer Ramon i Cajal, fins al magatzem de la Caixa Rural.

Altra de les particularitats de la visita dels Reis Mags a Nules seran els discursos dels reis que, en aquesta ocasió, es dirigirant als xiquets i a les xiquetes de Nules a les 20 hores de demà mitjançant les diferents plataformes digitals de l’ajuntament i de TV la Vall, i no des del balcó del consistori.

Així mateix, el recorregut estarà vigilat per la Policia Local, personal de Protecció Civil i Creu Roja, la brigada municipal d’obres i serveis, i persones voluntàries que de manera altruista col·laboraran per a garantir que es compleixquen les normes establides.

De fet, es demana a la població que per a veure als Reis Mags s’ubique en el punt més pròxim possible al seu domicili, de manera que en les voreres hi haurà punts pintats de rosa fluorescent per a garantir els tres metres de distància entre diferents unitats familiars de màxim sis persones; i una vegada vista la desfilada també es recomana tornar a casa i no desplaçar-se a un altre lloc per tornar a veure-la; a més no està permés seguir la cavalcada.

A les persones que visquen dins del recorregut se’ls prega que vegen la cavalcada des dels seus balcons i finistres.

Des de l’ajuntament es reitera que “la cavalcada d’enguany és segura, discorre per espais oberts, per carrers i avingudes amples i es pot gaudir amb total tranquil·litat sempre amb les mesures de seguretat de distància, amb mascareta i higiene”.

Els Reis Mags també visitaran, com és tradició, als xiquest i a les xiquetes de Mascarell, ho faran a les 18.30 hores del dimarts 5 de gener.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari