Nules crea el distintiu 'Oci segur' per a garantir la seguretat en els seus locals d'oci

Nules crea el distintiu 'Oci segur' per a garantir la seguretat en els seus locals d'oci
07/08/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha creat el distintiu anomenat “Oci Segur Nules” amb el que es vol garantir el compliment de les mesures de seguretat davant la Covid-19. Precisament, hui representants d’alguns dels locals d’oci de la localitat: B&B, Baccus, Bonki Beach, i Mancorina han signat un document amb el que es comprometen a assumir aquestes mesures que compten amb el vist i plau de la prefectura de la Policia Local.

Així doncs, entre les mesures que formen part del “Distintiu Oci Segur Nules” es troba l’ús de la mascareta cobrint nas i boca per part de la totalitat del personal de l’establiment; el local desinfectarà els WC cada dos hores i disposarà d’un full on es deixarà constància per escrit de les hores de desinfecció, el nom i la signatura de la persona que ha realitzat aquestes tasques; els taules, cadires, i els elements comuns se netejaran i desinfectaran després de cada ús; l’ocupació màxima serà de 20 persones per taula o agrupació de taules.

A més, cada local deurà assegurar el manteniment de la deguda distància física mínima de 1,5 metres entre taules o agrupacions de taules, permetent que es respecte la distància mínima de seguretat interpersonal; els clients utilitzaran gel higienitzant de mans a l’entrada al local; el personal de l’establiment recordarà als clients a l’entrada del mateix que és obligatori l’ús de mascareta en tot moment excepte quan s’està consumint; i la carta de serveis estarà disponible mitjançant un codi QR.

“Són mesures que van més enllà de l’actual normativa i amb les que es pretén garantir que els nostres establiments siguen segurs davant possibles contagis. De fet, la Policia Local vetllarà pel compliment d’aquesta normativa i realitzarà una auditoria-visita com a mínim un dia a la setmana i sense previ avís per a fer un seguiment i comprovar que cada local està complint els compromisos adquirits en el document signat”, explica l’alcalde de Nules, David García.

No obstant això, qualsevol establiment o local d’oci de la localitat interessat pot adherir-se, “és un distintiu obert a tots els locals d’oci de la població, per tant qualsevol establiment interessat en signar aquest document es pot posar en contacte en l’alcaldia”, matisa García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari