L'Escola de Nadal de Nules compta amb la participació de 276 xiquets i xiquetes

L’Escola Esportiva de Nadal finalitza divendres amb una inscripció de 70 escolars

L'Escola de Nadal de Nules compta amb la participació de 276 xiquets i xiquetes
30/12/2019 -

Un total de 276 xiquets i xiquetes, d’entre 3 i 12 anys, de Nules participen aquests dies en l’Escola de Nadal que organitza la Regidoria d’Infància fins al pròxim divendres 3 de gener.

Les activitats varen començar el dilluns 23 de desembre i es desenvolupen al CEIP Cervantes en horari de 9.00 a 13.30 hores. Cada dia es realitza un taller o activitat educativa diferent relacionats amb el Nadal, així doncs la programació té a més cinema i eixides al Bioparc, a la Fira de Nadal de Nules o a la Fira d’Oci de Castelló.

“Amb tot açò el propòsit que tenim és que els més menuts gaudisquen al màxim eixos dies. Enguany també comptem amb l’Escola Matinera a partir de les 8.30 hores per tal que els pares puguen complir el seu horari laboral durant el període vacacional dels seus fills i filles”, assenyala la regidora d’Infància, Rosa Ventura.

Escola Esportiva de Nadal

Per altra banda, altres 70 escolars participen també en la programació de l’Escola Esportiva de Nadal que té lloc fins al pròxim divendres 3 de gener a l’Estadi Noulas Antonio Pérez Balada, a la Piscina Municipal, i al Poliesportiu Municipal. Entre les diferents activitats que realitzen hi ha eixides en bici a Mascarell o a la Vilavella i també han fet senderisme, entre altres.

“Aquesta Escola Esportiva de Nadal s’organitza perquè els xiquets i les xiquetes puguen gaudir de les vacances practicant esport. Enguany les activitats s’han desenvolupat els dies 23, 26, 27 i 30 de desembre i 2 i 3 de gener”, explica el regidor d’Esports, Gabriel Torres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari