Se suspenen les escoles d'estiu de Nules per no poder complir les condicions sanitàries

Se suspenen les escoles d'estiu de Nules per no poder complir les condicions sanitàries
11/06/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha decidit suspendre l’Escola d’Estiu i l’Escola Esportiva d’Estiu previstes per al mes de juliol al no poder garantir les condicions sanitàries que marca el protocol que la Conselleria de Sanitat ha elaborat per al desenvolupament d’activitats de temps lliure i d’oci educatiu dirigit a població infantil i juvenil.

De fet, a Nules són prop de 700 xiquets i xiquetes d’entre 3 i 14 anys els que participen de les diferents activitats que organitzen les regidories d’Infància i d’Esports.

En concret, l’Escola d’Estiu té una inscripció de més de 400 xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys, “ha sigut una decisió complicada perquè un dels objectius d’aquesta escola és la conciliació familiar però les circumstàncies actuals ens obliguen a actuar amb prudència i responsabilitat. Organitzant una escola d’estiu sols per a un centenar de menors del municipi no fem front a les necessitats de la població de Nules, a més en aquests moments tampoc podem utilitzar els Centres d’Educació Infantil i Primària públics de la localitat perquè quatre d’ells estan en obres del Pla Edificant”, explica la regidora d’Infància, Rosa Ventura.

Des de la regidoria d’Esports s’assenyala també que “descartem poder organitzar aquest any l’Escola Esportiva d’Estiu perquè una vegada estudiat el protocol sanitari no podem assegurar la viabilitat de les mesures higienicosanitàries recomanades per les autoritats sanitàries”, matisa Gabriel Torres.

A l’Escola Esportiva d’Estiu participen prop de 300 xiquets i xiquetes d’entre 7 i 14 anys que realitzen diferents activitats en llocs que amb l’actual conjuntura precisen de mesures d’higiene molt concretes com ara el Poliesportiu Municipal, la Piscina Municipal, o l’Estadi Noulas Antonio Pérez Balada, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari