Les escoles d'estiu de Nules compten amb la participació de prop de 500 xiquets i xiquetes

Com a novetat enguany hi ha activitats enfocades a

Les escoles d'estiu de Nules compten amb la participació de prop de 500 xiquets i xiquetes
30/06/2021 -

Un total de 480 xiquets i xiquetes, d’entre 3 i 14 anys, de Nules participen aquests dies en l’Escola d’Estiu i en l’Escola Esportiva d’Estiu que organitza l’Ajuntament de Nules. A més, com a novetat enguany s’ha posat en marxa una nova programació anomenada Estiu Jove 2021 enfocada als joves adolescents i
en la que hi participen 14 joves del municipi.

De fet, l’Escola d’Estiu va començar dilluns passat i es preveu que finalitze el pròxim 30 de juliol. De manera que, al llarg de tot aquest mes al voltant de 330 xiquets i xiquetes, de 3 a 12 anys, gaudiran de diferents activitats que es desenvoluparan principalment al CEIP Nou Pedro Alcázar.

“Amb tot açò el propòsit que tenim és que els més menuts gaudisquen al màxim eixos dies. Enguany també comptem amb l’Escola Matinera a partir de les 8.30 hores per tal que els pares puguen complir el seu horari laboral durant el període vacacional dels seus fills i filles i de servei de menjador i de transport”, assenyala la regidora d’Educació, Rosa Ventura.

Per altra banda, altres 150 escolars participen també en la programació de l’Escola Esportiva d’Estiu que té lloc fins al pròxim divendres 30 de juliol a l’Estadi Noulas Antonio Pérez Balada, a la Piscina Municipal, al Poliesportiu Municipal i als patis del CEIP Jaume I i CEIP Cervantes. Entre les diferents activitats que realitzaran hi ha també, entre altres, eixides en bici, natació, waterpolo o handbol. Amb tot, el regidor d’Esports, Gabriel Torres, comenta que “aquesta Escola Esportiva d’Estiu s’organitza perquè els xiquets i les xiquetes puguen gaudir de les vacances practicant esport”.

Activitats per als joves adolescents

Com a novetat enguany “per què els joves adolescents del municipi també puguen gaudir de l’estiu fent activitats d’oci amb altres joves de la seua edat”, matisa el regidor de Joventut Gabriel Torres, s’ha posat en marxa la programació Estiu Jove 2021 dirigida al sector de la població d’entre 12 i 17 anys.

En concret són 14 joves els que, des del passat dilluns i fins al pròxim dia 30 de juliol, participaran en les diferents activitats que es portaran a terme a la Terrassa de l’Estany de les Platges de Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari