Nules crea un espai per al llaurador local en el mercat municipal

Los agricultores que lo soliciten podrán vender sus productos el día de mercado

Nules crea un espai per al llaurador local en el mercat municipal
07/10/2019 -

L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa una nova iniciativa amb la qual es pretén recolzar al llaurador local, de manera que aquells que ho demanen podran vendre els dimecres els seus productes en el Mercat Municipal.

Des de la regidoria d’Agricultura s’assenyala que l’idea és crear un espai per al llaurador local en l’interior del Mercat Municipal, “el dimecres és el dia de mercat ambulant al nostre poble i el que volem és facilitar al llaurador la venda de la seua collita donant-los un espai en l’interior del Mercat Municipal”, comenta el regidor d’Agricultura, César Estañol.

De fet, dimecres passat ja es va comptar amb una parada de verdures de diferents tipus d’un llaurador local, “esperem que se sumen altres i que el mercat de dimecres es convertisca en un aparador de productes del camp nuler”, matisa Estañol.

Les persones interessades a participar d’aquesta iniciativa poden sol·licitar-lo de manera gratuïta en l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) ubicada a la primera planta de l’edifici de l’antiga Cambra Agrària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari