Nules recopila records d'infàcia en l'exposició "Jocs i Joguets d'Antany"

La mostra formarà part de la programació nadalenca i es podrà visitar al Museu d’Història

Nules recopila records d'infàcia en l'exposició "Jocs i Joguets d'Antany"
11/11/2019 -

L’Ajuntament de Nules, mitjançant les regidories de Comerç, Tradicions i Museus, està organitzant una exposició amb la qual es pretén recopilar joguets dels anys 50 als 70 perquè el públic puga compartir la il·lusió, imaginació i somnis dels nostres avantpassats.

Així doncs, la mostra anomenada “Jocs i joguets d’antany” s’emmarca en la programació nadalenca que es desenvoluparà el mes de desembre i es podrà visitar al Museu d’Història de Nules.

“Es tracta d’una exposició emotiva i molt cuidada que ha sigut dissenyada per a evocar records i contextualitzar i donar a conéixer altres èpoques a través dels joguets i jocs. El que volem a més és tindre la participació ciutadana, de manera que també es farà una trobada en la qual les persones majors puguen compartir amb els més menuts històries relacionades amb els seus joguets”, explica la regidora de Tradicions, Susana Tusón.

De fet, les persones interessades a aportar-hi joguets i documentació poden fer-ho fins al dilluns 25 de novembre.

La mostra ja té la col·laboració de Nules-pèdia, que realitzarà entrevistes que es retransmetran en l’exposició; dels comerços Plásticos Salvador i Dulce Bebé de la Vall d’Uixó amb la cessió temporal de joguets i fotografies; o de l’Associació Cultural la Corretjola.

Des de la Regidoria de Museus, el regidor Guillermo Latorre, assenyala que, “Nules farà un recorregut per la història local mitjançant els joguets exposats, serà una mostra que inclourà a més relats de com jugàvem. Aquesta exposició servirà també per a dinamitzar el nostre patrimoni local ja que serà el Museu d’Història de Nules el lloc que albergarà la mostra”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari