Nules felicita l’aniversari a més de 100 xiquets i xiquetes del municipi

Aquesta iniciativa porta un mes en marxa i ha tingut molt bona acollida

Nules felicita l’aniversari a més de 100 xiquets i xiquetes del municipi
27/04/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha felicitat l’aniversari a 122 xiquets i xiquetes de la localitat des de que es posés en marxa la campanya “Felicita el meu menut pel seu aniversari” el passat 27 de març. Aquesta iniciativa està enfocada, principalment, els més menuts de la població amb la intenció d’estar al seu costat en un dels dies més especials.

La campanya compta amb la col·laboració de la Policia Local i de Protecció Civil, que són els encarregats de felicitar per megafonia als xiquets i les xiquetes que en aquests dies de confinament compleixin anys.

L’alcalde de Nules, David García, assenyala la bona acollida que ha tingut entre la ciutadania “en tan sols un mes hem pogut felicitar a 122 xiquets i xiquetes d’ entre un i divuit anys, és per tant una satisfacció per a nosaltres veure la gran acceptació que ha tingut aquesta iniciativa amb la que volem fer més suportable l’estada a casa dels més menuts que no poden celebrar el seu aniversari amb familiars i amics”.

Així doncs, la campanya es desenvoluparà mentre duri el confinament. Per tant, les persones interessades en sol·licitar aquesta felicitació han de escriure un correu electrònic a l’adreça nules@nules.es indicant en l’assumpte “Felicita el meu menut” amb el nom i edat del xiquet o la xiqueta, adreça i dia en què compleix anys. També hi ha que afegir el nom i número de telèfon del pare, mare o persona tutora.

Des de l’Ajuntament es posaran en contacte amb aquesta persona per a fixar l’hora en la qual, des del carrer, li faran la felicitació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari