Nules organitza una fira de serveis i activitats dirigits a públic infantil i juvenil

Nules organitza una fira de serveis i activitats dirigits a públic infantil i juvenil
01/09/2020 -

L’Ajuntament de Nules està treballant en l’organització d’una fira local de serveis i activitats d’oci dirigides a la població infantil i juvenil perquè tant les associacions, entitats, empreses com clubs d’àmbit esportiu, educatiu o cultural puguen presentar la seua oferta d’activitats a la ciutadania de cara a l’inici del nou curs escolar.

En aquest sentit, des de l’ajuntament s’assenyala que es tracta d’una iniciativa que vol donar a conéixer tota l’oferta local dirigida al públic infantil i juvenil, “la idea és congregar en un mateix punt a tota mena d’entitats del poble que presten serveis o activitats enfocats principalment al sector més jove de la població, perquè puguen presentar la seua oferta davant el nou curs acadèmic 2020/2021. De fet, aquesta programació es presentava en la fira agrícola que té lloc al mes de setembre i que aquest any s’ha suspés”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Així doncs, la fira tindrà lloc el cap de setmana del 19 i 20 de setembre en la plaça Major en horari de 9 a 13 hores i de 17 a 20 hores dissabte i diumenge de 9 a 13 hores. L’ajuntament facilitarà als expositors la carpa, taules i cadires, i en la mateixa s’establiran les mesures de seguretat i higiene suficients per a complir amb la normativa de prevenció davant la Covid-19.

Les persones interessades a participar es poden inscriure abans de l’11 de setembre a les 23.59 hores enviant un correu a l’adreça nules@nules.es indicant el nom de l’associació, empresa, club o entitat, el número de telèfon i email, i un breu resum de les activitats o serveis que es presentaran en la fira.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari