La fibra òptica arriba a la zona marítima de Nules

arxiu

La fibra òptica arriba a la zona marítima de Nules
16/05/2022 -

L’Ajuntament de Nules ha finalitzat la instal·lació de la fibra òptica a tota la seua zona marítima. A partir d’avui mateix el veïnat que ho desitge ja podrà connectar-se a internet des de casa o apartaments. De la mateixa manera, s’està treballant perquè aquest servei arribe també a la zona del Marcarell, on la fibra òptica estarà disponible a partir del pròxim mes de juny.

Així doncs, els residents de les zones de les Platges de Nules poden instal·lar immediatament la connexió WiFi si així ho desitgen. Per fer-ho, s’hauran de donar d’alta a l’empresa Ibérica de Redes, empresa que ha fet la instal·lació de la fibra òptica. Ho poden fer trucant per telèfon al número 900 833 802 o acudint de forma presencial a l’oficina de l’empresa situada al carrer de Santa Pola de Moncofa.

En definitiva, “des de l’ajuntament s’ha treballat per oferir un servei important per a la població com és l’accés a Internet en la zona marítima, i que fins ara no comptaven, perquè el veïnat i els estiuejants puguen gaudir més de la seua estada a les platges de Nules”, comenta l’alcalde, David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari