Nules celebrarà una festa d'aniversari per als més menuts quan se supere la pandèmia

Nules celebrarà una festa d'aniversari per als més menuts quan se supere la pandèmia
08/04/2020 -

L’Ajuntament de Nules està treballant en una activitat dirigida als més menuts de la població per a quan acabe el confinament, precisament per aquest motiu l’alcalde David García ha dictat un ban especial anunciant aquesta iniciativa i agraint als xiquets i xiquetes de la localitat el seu comportament davant l’actual situació d’emergència sanitària.

En concret, l’idea és celebrar una gran festa d’aniversari amb els xiquets i xiquetes del municipi que durant el confinament hagen complit anys i a la que també es convida a la resta de l’infància de Nules.

“És una festa oberta a tots els xiquets i xiquetes que tindrà lloc una vegada finalitze l’estat d’alarma i s’haja superat la pandèmia, per tant encara no es pot concretar la data. De fet, amb aquest ban ens comprometem públicament a que aquest esdeveniment siga una realitat, al mateix temps que volem fer un reconeixement públic al comportament exemplar dels xiquets i xiquetes de Nules davant el confinament”, explica García.

L’alcalde de Nules ha volgut destacar la tasca i l’esforç tant de la Policia Local com del voluntariat de Protecció Civil que estan portant a terme iniciatives específiques per als més xicotets, “aquest gestos són molt importants en aquests moments”, matisa David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari