Torna la Festa de les Paelles de Nules 2023 amb xaranga, dj i orquestra

Consulta tota la programació de la Festa de les Paelles de Nules, que se celebra el 29 d’abril

Torna la Festa de les Paelles de Nules 2023 amb xaranga, dj i orquestra

La Festa de les Paelles de Nules 2023 torna aquest cap de setmana en la qual ja s’ha convertit en una de les cites d’oci més esperades de l’any en la localitat. Un any més tornarà a comptar amb música en directe, activitats i un ampli programa d’activitats, tal com ha confirmat l’Ajuntament de Nules.

En concret, la Festa de les Paelles serà aquest dissabte, 29 d’abril al llarg de tot el dia, amb la previsió que almenys 5.000 veïns, veïnes i visitants estiguen a Nules en la festa, segons ha calculat el consistori.

Aquest dissabte a partir de les 08.30 hores del matí, personal de la brigada municipal començarà a repartir en l’Avinguda Santa Aurora les cadires i taules a les penyes i grups participants en la Festa de les Paelles, que prèviament s’han inscrit a l’ajuntament.

Quant a la programació, les actuacions musicals començaran a partir de les 10.00 hores, amb la Xaranga en Ambar fins a les 12.00 hores. A continuació, prendrà el relleu el grup de flamenc Taranto, fins a les 14.00 hores.

Després d’una aturada per a gaudir de les paelles, DJ Sáez punxarà entre les 15.00 i les 15.30 hores i l’Orquestra La Pato continuarà amb la festa. Així mateix, tal com ha anunciat l’Ajuntament de Nules, a la nit hi haurà més festa en les pistes esportives.

Respecte a la proposta d’oci alternatiu per a joves, serà d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores amb patinets elèctrics en les pistes esportives. A més, per als més xicotets, hi haurà parc infantil d’11.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 19.00 hores.

Punt d’ITS i Violeta

Un any més es crearà també el Punt de Salut i Informació d’ITS. De fet, aquest punt està organitzat per la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) i comptarà amb personal especialitzat en l’assessorament i l’atenció de possibles incidents.

També hi haurà un Punt Violeta, que té com a objectiu atendre qualsevol cas de violència sexista o LGTB-fòbia, i amb el qual es vol sensibilitzar al públic, atendre, informar i ajudar a víctimes de qualsevol tipus d’agressió sexista. Aquests dos espais s’instal·laran en una carpa que, a més, tindrà un protocol d’atenció per a actuar davant qualsevol d’aquestes situacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari