Les festes de Sant Xotxim de Nules, declarades com a Festa d'Interés Turístic Provincial

També s’ha sol·licitat aquest reconeixement per a les Festes de Sant Joan

Les festes de Sant Xotxim de Nules, declarades com a Festa d'Interés Turístic Provincial
21/06/2021 -

Les Festes del barri de Sant Xotxim de Nules han aconseguit la distinció de Festa d’Interés Turístic Provincial de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, és la tercera festa local de Nules que enguany ha sigut reconeguda amb aquesta distinció, ja que a principis d’any la Direcció General de Turisme va declarar també la Festa de Sant Vicent d’Interés Turístic Provincial, i al passat mes de maig també es va atorgar aquest títol honorífic a la Festa de les Barraquetes.

No obstant això, també s’ha sol·licitat aquest reconeixement per a les Festes del barri de Sant Joan, de manera que s’espera que, ben aviat, la Generalitat Valenciana publique també la corresponen resolució.

“Les festes populars dels nostres barris compten amb tradicions molt arrelades entre el nostre veïnat, de fet amb les sol·licituds presentades per l’Ajuntament es vol protegir i difondre les nostres festes i tradicions mitjançant aquest reconeixement. De manera que, seguirem treballant en aquesta línia perquè la resta de festejos com les Festes Patronals en honor a Sant Bartomeu i a la Mare de Déu de la Soledat siguen també declarades Festes d’Interés Turístic Provincial de la Comunitat Valenciana. A més, en el ple d’aquest mes de juny es portarà la proposta perquè la Fira Agrícola siga declarada Festa d’Interés Turístic Autonòmic de la Comunitat Valenciana ja que en l’actualitat ja compta amb el distintiu de Festa d’Interès Turístic Provincial”, explica l’alcalde, David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari