Finalitza la concessió del mercat de Mascarell en quedar deserta la nova licitació

Finalitza la concessió del mercat de Mascarell en quedar deserta la nova licitació
11/02/2020 -

Aquest diumenge, 16 de febrer, finalitza l’actual concessió del Mercat de Mascarell, de manera que deixarà de celebrar-se perquè no s’ha pogut renovar en quedar-se deserta la nova licitació.

No obstant això, l’Ajuntament de Nules continuarà treballant per a donar continuïtat al Mercat de Mascarell, “al mes de gener es va traure el plec de condicions per a la seua renovació amb la intenció que una vegada finalitzara l’actual concessió entrara en vigor, a la setmana següent, la nova concessió però aquesta vegada no s’hi ha presentat cap empresa i la licitació ha quedat deserta. Per tant, aquest diumenge serà l’últim, encara que des del govern local continuarem treballant per a tornar a traure els plecs de condicions i que les empreses interessades puguen així presentar la seua proposta per a donar continuïtat al mercat”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Des de l’Ajuntament de Nules s’assenyala que en els últims mesos s’ha registrat una menor afluència de públic i en conseqüència de mercaders, “l’Ajuntament no pot assumir un mercat que a hores d’ara és deficitari; per tant, el plec en el qual es treballarà estarà enfocat a fer que siga rendible i viable, a més també es vol promocionar i dinamitzar Mascarell. En definitiva, volem tornar a apostar per aquest mercat perquè és un mercat que funcionava abans, encara que som conscients que són els mercaders i els visitants els que condicionen la seua trajectòria”, reitera García.

Cal recordar que també a finals de l’any 2017 va deixar de celebrar-se el mercat dominical de Mascarell, després que l’empresa adjudicatària Mercaplaya SL, que va gestionar aquest mercat des del mes de novembre del 2016, presentara la rescissió del contracte. Des del mateix moment que es va presentar l’escrit de rescissió, l’Ajuntament de Nules va estar realitzant les gestions oportunes per a recuperar-lo, “la nostra intenció era recuperar un servei que és molt positiu per a Mascarell i els seus veïns i veïnes, i així ho vàrem fer aquella vegada. Ara continuarem estudiant noves possibilitats per a donar-li continuïtat”, matisa l’alcalde de Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari