"Mentre dorms", lema guanyador de la flor natural dels LXVI Jocs Florals Vila de Nules

El lliurament de premis tindrà lloc divendres 4 d’octubre en el Teatre Alcázar

"Mentre dorms", lema guanyador de la flor natural dels LXVI Jocs Florals Vila de Nules
03/10/2019 -

Mentre Dorms, és el lema del treball que ha resultat guanyador de la Flor Natural dels LXVI Jocs Florals Vila de Nules. El Premi Flor Natural està dotat amb 2.500 euros i la publicació de l’obra guanyadora; altres lemes guanyadors en aquest certamen literari són la Gravetat de les paraules, Premi Anna Rebeca dotat amb 500 euros i dirigit a fills o residents de Nules i Poesia per a mariners Premi Poemari Infantil també dotat amb 500 euros.

Amb relació als IV Premis d’Investigació i Divulgació s’ha premiat el lema La casa dels alamans en la categoria “Aspectes Històrics de les Comarques de Castelló” dotat amb 500 euros; i el treball que porta per nom Tempus Fugit, premi “Nules, passat i memòria: fa 50 anys érem joves” dotat amb 250 euros que està adreçat a majors de 60 anys i en el qual es premia el millor treball que partint de la memòria i la vivència personal analitze, descriga o recupere aspectes socials, econòmics o culturals de la població de Nules i que patrocina la Residència Mare de Déu de la Soledat.

El lliurament de premis dels LXVI Jocs Florals i els IV Premis d’Investigació i Divulgació tindran lloc el 4 d’octubre en el Teatre Alcázar. A més es presentarà també aquest dia el llibre Dolç Àngel de la mort, premiat amb la Flor Natural en l’anterior edició dels Jocs Florals Vila de Nules.

Cal recordar que Vicente Molés Herrero, conegut fill de Nules i vinculat al món de les lletres, serà el mantenidor dels LXVI Jocs Florals Vila de Nules.

“Els Jocs Florals Vila de Nules són un certamen literari molt important per al poble de Nules i uns dels més enraigats i antics a la nostra comunitat. Es tracta, en definitiva, d’uns premis dedicats a les lletres, a la nostra llengua i cultura”, comenta la regidora de Cultura, M. José Esteban.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari