Nules reivindica el treball de la Policia Local i Protecció Civil durant la pandèmia

Nules reivindica el treball de la Policia Local i Protecció Civil durant la pandèmia
29/09/2020 -

La Policia Local de Nules ha commemorat hui la festivitat del seu patró, Sant Miquel, que se celebra el 29 de setembre. Un acte que ha servit per a recordar la tasca desenvolupada al llarg dels mesos de confinament tant per la Policia Local com per Protecció Civil.

De fet, des de l’ajuntament s’ha volgut fer un reconeixement públic a aquests dos col·lectius fent entrega d’una placa commemorativa als seus representants, al cap de la Policia Local, Ernesto Hurtado, i al cap de l’agrupació de voluntariat de Protecció Civil Nules, Carlos Pérez.

No obstant això, com és tradició la plantilla de la Policia Local al complet ha format a la Plaça Major però enguany, davant les circumstàncies sanitàries actuals, no ha visitat la capella de Sant Miquel i tampoc ha gaudit dels diferents campionats ni del dinar de germanor que organitzen per a festejar aquesta data.

Així doncs, a l’acte institucional han assistit juntament amb l’alcalde de Nules, David García, l’alcalde de Mascarell, Felipe Sánchez, membres de la corporació municipal, representants de Protecció Civil i de la Guàrdia Civil de Nules, agents de la Policia Local jubilats, i el veïnat del carrer de Sant Miquel, on es troba la capella. A més, també hi havia una representació de Creu Roja Nules, la Caixa Rural Sant Josep, i d’altres associacions locals com les Amas de Casa, entre altres.

Sobre això, l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García, comenta que “es tracta d’un acte molt emotiu que serveix a més de reconeixement públic a la tasca realitzada per la Policia Local al llarg de tot l’any. Aquesta vegada hem aprofitat per a agrair públicament el servei altruista fet pel personal voluntariat de Protecció Civil en aquesta pandèmia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari