Benicàssim inicia les activitats esportives municipals d'hivern amb 520 inscrits

Benicàssim inicia les activitats esportives municipals d'hivern amb 520 inscrits
05/10/2020 -

El poliesportiu municipal de Benicàssim ha iniciat hui la programació d’activitats esportives d’hivern que es desenvoluparan durant la temporada 2020-2021.
Com han indicat des de la regidoria dirigida per Arturo Martí, hui dia hi ha inscrites 520 persones “una xifra que mostra la bona resposta rebuda per part dels veïns i veïnes de Benicàssim que continuen apostant per la pràctica esportiva en les instal·lacions municipals”, ha comentat l’edil, qui ha continuat explicant que “per a la present temporada s’ha establit un protocol Covid quant a la neteja i desinfecció de les instal·lacions així com el seu ús per part dels usuaris i les usuàries”. Dins d’aquest protocol, les persones inscrites a les activitats iniciades hui han pogut comprovar que en accedir al recinte han de passar pel punt de autoneteja i seguir el recorregut senyalitzat per a accedir a l’aula corresponent o bé a l’exterior on s’imparteixen les classes de tennis i padel “i si el temps acompanya, com hui es dona el cas, hi ha classes autodirigides que també aprofiten per a practicar l’activitat a l’aire lliure”, ha afegit Arturo Martí que ha visitat aquest matí les primeres classes de la present temporada.

Seguint amb les mesures de seguretat sanitària, a l’interior de les aules s’han senyalitzat les parcel·les individuals i no hi ha esterilles disponibles, per la qual cosa cada alumne ha de portar la seua en el cas de practicar activitats esportives on són necessàries. Així mateix, totes les activitats han reduït l’aforament i es desenvoluparan de manera individual per a mantindre la distància interpersonal requerida.

Per a la present temporada, l’oferta per a adults (majors de 16 anys) inclou tai-chi, ioga, gimnàstica suau, pilates, balls llatins, batuka, GAP i cardiobox. Pel que respecta a les activitats destinades a menors de 6 a 12 anys, el pavelló d’esports acollirà gimnàstica rítmica, multiesport i patinatge. “En aquest cas, per a les activitats que no es realitzen a l’aire lliure i sempre que l’activitat ho permeta, es desenvoluparan amb mascareta”, ha afegit Arturo Martí. També s’ofereix de manera trimestral tennis i padel per a joves i adults. En conjunt, quasi tots els grups oferits estan complets i els primers a omplir les places disponibles van ser els de gimnàstica rítmica, alguns grups de ioga i padel. Queden places lliures en ioga, pilates, GAP, patinatge, tennis i padel.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari