Nules serà de nou referent del sector educatiu de la Comunitat Valenciana

S’obri el termini per a la inscripció a les IV Jornades Educatives per a Famílies i Docents

Nules serà de nou referent del sector educatiu de la Comunitat Valenciana
09/12/2019 -

Per quart any consecutiu Nules serà punt de trobada del sector educatiu de la Comunitat Valenciana en albergar els dies 24 i 25 de gener les IV Jornades Educatives per a Famílies i Docents, una iniciativa que organitza el Seminari de Docents i Famílies de Nules amb col·laboració de l’Ajuntament de Nules amb la qual es pretén crear un fòrum de debat d’assumptes d’actualitat relacionats amb l’educació i en el qual participen tots els sectors, des dels professionals de l’ensenyament i famílies fins a les persones no docents que treballen en centres educatius.

Així doncs, s’ha obert el termini d’inscripció fins al 19 de gener tant per a les persones docents com per a les no docents interessades a participar-hi, “aquestes jornades s’han convertit en tot un referent dins del sector educatiu de la nostra comunitat, de fet en l’edició anterior més de 100 persones no van poder inscriure-s’hi perquè les places són limitades. Des de l’Ajuntament continuem donant suport a aquesta mena d’iniciatives que sumen esforços i propicien que ponents experts en diverses matèries vinguen a la nostra població. Aquestes jornades a més signifiquen un treball cooperatiu de tots els centres docents locals i de totes les AMPA, i un espai conjunt per a compartir i reflexionar sobre les nostres pràctiques educatives i sobre la societat que estem construint per als nostres infants i joves”, comenta la regidora d’Educació, Rosa Ventura.

Aquestes jornades tindran diverses ponències i experiències sobre diferents temàtiques com ara les anomenades “Emergencia climática ¿cómo salimos de esta?; “Què fem amb la roba?”; “Camino escolar. Más allá de la movilidad”; “Reconstruir l’espai del pati des de la coeducació i la inclusió”; “Sensibilització i empoderament de la comunitat educativa com a base de la inclusió”; “Espai verd viu: una transformació física i social”; ”Lo afectivo es efectivo”; Atrévete “Somos una escuela abierta, participativa y solidaria”; o “Qué acciones nos permiten influir en nuestros hijos y alumnos”. A més, també es presentarà el “Projecte de reciclatge creatiu”, “La cassola de Marta” o el “Programa RETO”, entre d’altres.

Entre les persones que participen en aquestes jornades estan: Serafín Huertas Alcalá, tècnic del centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana; Marta Román Rivas; Eva Solaz Solaz; Pilar Ferrer Rallo, Vanesa Cuesta Picazo i Rosa Maria Bel Bel, representants de Recreacas; Manuel Andrades Cordero; Javier Oliver Gavaldá, autor del llibre “En búsqueda del éxito educativo”; a més de representants del CEIP Blasco d’Alagón de Vilafranca, l’IES Gilabert de Centelles de Nules; l’IES Bovalar de Castelló, o el CEIP Rosa Serrano de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari