La Vilavella participa en la càpsula del temps que commemora el 25 aniversari de l'Enrique Giner de Nules

La Vilavella participa en la càpsula del temps que commemora el 25 aniversari de l'Enrique Giner de Nules
06/12/2020 -

Una representació de l’Ajuntament de la Vilavella, encapçalada per la seua alcaldessa, Carmen Navarro, ha fet entrega a l’alcalde de Nules, David García, i al regidor de Museus, Guillermo Latorre, de diferents objectes representatius d’aquest municipi de la comarca de la Plana Baixa per a que formen part de la càpsula del temps, que ha organitzat el consistori nuler per a commemorar el 25 aniversari del Museu de Medallística Enrique Giner.

Un pin amb l’escut de la localitat, unes espardenyes fetes a mà per l’únic espardenyer que a hores d’ara encara manté viu a la Vilavella aquest ofici tradicional, i un escut de ceràmica dels Centelles, com a símbol d’unió de les dos poblacions, són els objectes que es guardaran en la càpsula del temps.

Des de l’Ajuntament de la Vilavella s’assenyala al respecte que “davant l’invitació de l’Ajuntament de Nules en participar en aquesta iniciativa hem volgut aportar tres emblemes característics del nostre municipi”.

Aquesta càpsula del temps serà soterrada al Museu de Medallística Enrique Giner dilluns, 7 de desembre, “l’idea, -explica el regidor de Museus Guillermo Latorre-, és soterrar aquesta càpsula del temps en el mateix museu per a procedir a la seua obertura dins de 25 anys, en l’any 2045. En aquesta càpsula es guardaran objectes representatius de l’any 2020 especialment marcat per la pandèmia de la Covid-19”.

A més de la localitat veïna de la Vilavella també participen en aquesta càpsula del temps institucions, entitats i associacions locals de diferents tipus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari