Les platges de Nules es protegeixen del masclisme amb un Punt Violeta Turístic

Les platges de Nules es protegeixen del masclisme amb un Punt Violeta Turístic
26/08/2021 -

Les Platges de Nules compten amb un Punt Violeta Turístic amb el que es vol, entre altres, sensibilitzar i conscienciar tant a les persones residents, turistes com a les visitants, sobre el respecte cap a les dones, lliures d’assetjament i humiliació masclista.

A més, també s’atén, informa i ajuda, si es dóna el cas, a persones visitants i turistes víctimes de qualsevol tipus d’agressió sexista.

Així doncs, aquest punt es troba a l’Oficina Tourist Info on hi ha cartells informatius, “la localitat de Nules s’ha adherit a aquest projecte que naix de la col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Institut Valencià de les Dones per a reforçar el posicionament de la Comunitat Valenciana com a destí turístic segur contra la violència masclista”, comenta la regidora de Polítiques d’Igualtat, Rosa Ventura.

De manera que, per a complir amb els objectius d’aquesta campanya la tècnica de Turisme de l’Ajuntament de Nules ha estat formada, com també la resta d’informadors i tècnics de la xarxa Tourist Info, per responsables de l’Institut Valencià de les Dones.

Amb tot, aquest Punt Violeta Turístic estarà operatiu durant el període d’obertura de l’Oficina Tourist Info de les platges. Cal assenyalar que en aquest temps a més de conscienciar i prevenir situacions de violència masclista en els seus destins turístics, Nules també participa en les accions formatives i informatives d’aquesta índole que promou Turisme Comunitat Valenciana i l’Institut Valencià de les Dones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari