Manos Unidas fa una donació de llibres infantils a l'Ajuntament de Nules

S’instal·la en els baixos del consistori una urna amb la que es posa en marxa la campanya “Les teues pessetes poden salvar vides”

Manos Unidas fa una donació de llibres infantils a l'Ajuntament de Nules
23/10/2020 -

Manos Unidas ha volgut fer un reconeixement a la tasca que l’Ajuntament de Nules desenvolupa per a col·laborar amb aquesta ONG, de manera que hui una representació de la delegació de Nules ha fet entrega a l’alcalde, David García, i a la regidora d’Associacions, de tres lots de llibres infantils que es destinarà a la Biblioteca Municipal “José Vicente Felip Monlleó”.

Des de la regidoria d’Associacions s’assenyala que “Manos Unidas Madrid ha volgut agrair, amb aquesta donació de llibres per a la lectura en valors enfocats al públic infantil, la trajectòria de col·laboració existent des de fa anys entre l’institució local i Manos Unidas Nules, un gest amb el qual ens sentim molt satisfets”, comenta la seua edil, M. José Esteban.

Precisament, s’ha aprofitat aquest acte per a signar el nou conveni de col·laboració amb el que l’ajuntament atorga anualment a aquesta associació una subvenció de 500 euros.

Per altra banda, Manos Unidas Nules ha començat la campanya anomenada “Les teues pessetes poden salvar vides” amb l’instal·lació als baixos de l’ajuntament d’una urna per a la recollida de monedes.

Des de l’associació s’insta als veïns i a les veïnes que encara tinguen pessetes a casa a dipositar-les en aquesta urna, donat que l’intenció es destinar a projectes solidaris aquestes monedes que el pròxim 31 de desembre deixaran de tenir valor, “com no podia ser d’altra manera l’ajuntament també està col·laborant amb Manos Unidas en aquesta campanya”, matisa Esteban.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari