Mascarell ja compta amb tourist info

Mascarell ja compta amb tourist info
13/03/2023 -

La Tourist Info de Mascarell ha obert hui les seues portes per primera vegada, i es dona resposta així a una reivindicació del seu veïnat i al compromís de l’equip de govern.

En aquest sentit, l’alcalde de Nules, David García; el coordinador de la xarxa Tourist Info Comunitat Valenciana, Javier Martínez; el regidor de Turisme i de Mascarell, Guillermo Latorre; i diferents membres del Consell Social de Mascarell han visitat les noves instal·lacions que es troben a la planta baixa de l’Ajuntament de Mascarell.

De manera que, amb l’obertura d’aquesta oficina també es pretén reobrir el consistori, donat que aquestes dependències municipals a més de la Tourist Info albergaran un departament d’atenció ciutadana on el veïnat podrà realitzar tràmits administratius sense haver de desplaçar-se a Nules.

Per tant, l’horari d’obertura de l’Ajuntament de Mascarell i de la Tourist Info serà dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 hores.

Amb tot, aquesta oficina de Mascarell forma part ja de la xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana juntament amb les altres dos com ara la de Nules i la de les platges, “Mascarell és el lloc més visitat del nostre terme municipal, ara compta ja amb un punt d’informació amb tots els avantatges que ofereix la xarxa Tourist Info Comunitat Valenciana. De fet, amb aquesta nova oficina comptem amb un total de tres Tourist Info”, apunta el regidor Guillermo Latorre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari