Mascarell tindrà un itinerari turístic amb panells informatius en el seu recinte enmurallado

Mascarell tindrà un itinerari turístic amb panells informatius en el seu recinte enmurallado
31/10/2021 -

Mascarell comptarà, aviat, amb un itinerari turístic propi compost per panells informatius que s’instal·laran en tot el seu recinte emmurallat, de manera que les persones visitants podran conéixer millor la història d’aquesta població.

En concret, el treball a realitzar és el disseny i la maquetació de panells turístics repartits per tot el recinte emmurallat que crearan un itinerari a seguir, que inclou text amb rigor històric i fotografies d’arxiu. El projecte, que serà realitzat per l’empresa Arqueocas, té un muntant total de 5.680,95 euros, dels quals el 50 per cent, és a dir 2.840,47 euros, serà finançat amb fons propis del consistori municipal, i l’altra meitat serà a càrrec de la Diputació Provincial de Castelló, mitjançant el Patronat Provincial de Turisme, que són els qui atorguen la subvenció.

Davant açò, cal assenyalar que l’Ajuntament de Nules va presentar una memòria per a optar a la Concessió de Subvencions a Ajuntaments de la Província de Castelló per a la producció de material gràfic de promoció turística, i ha rebut la corresponen confirmació positiva per la qual cosa es dóna llum verda a aquest projecte enfocat a Mascarell.

En declaracions del regidor de Turisme, Guillermo Latorre, “és una aposta decidida pel turisme de Mascarell i un projecte inèdit per al recinte emmurallat que donarà coherència i sentit a les persones visitants que acudisquen a aquest enclavament únic a la Comunitat Valenciana i amb el que, a més, seguim posant en valor a Mascarell”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari