Mascarell millora la seua imatge amb les façanes de tots els edificis municipals pintades

Mascarell millora la seua imatge amb les façanes de tots els edificis municipals pintades

Mascarell presenta una nova imatge amb el pintat de les façanes de tots els seus edificis municipals. En aquest sentit, es pot veure la millora dels immobles de l’ajuntament, el consultori mèdic, el local multifuncional, la biblioteca i el bar social.

Una actuació que ha portat a terme l’alumnat del mòdul d’obra del Taller d’Ocupació al que enguany, com a novetat, s’han incorporat tasques de pintura i en concret el desenvolupament d’aquest projecte.

Així doncs, des de la regidoria de Polítiques d’Ocupació s’assenyala que amb aquest projecte s’han pogut pintar les façanes exteriors dels cinc edificis municipals que hi ha a Mascarell, Rosa Ventura, matisa que “gràcies a aquestes actuacions de l’alumnat del Taller d’Ocupació es poden fer importants tasques de manteniment no sols a Mascarell també a altres llocs del municipi de Nules. En concret, aquest projecte és important per a la imatge de Mascarell donat que després de les obres de pavimentació fetes als seus carrers les façanes d’aquest edificis requerien una mà de pintura”.

Per altra banda, també l’alumnat de jardineria i el de fusteria del Taller d’Ocupació juntament amb l’alumnat del programa Et Formem han realitzat diferents actuacions de millora a Mascarell com ara la instal·lació de testos amb plantes en diferents punts del nucli urbà i voltants, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari