Mascarell torna a l'edat mitjana aquest cap de setmana

S’inaugura la XIV Fira Medieval de Mascarell amb un nou format per la Covid

Mascarell torna a l'edat mitjana aquest cap de setmana
05/11/2021 -

Mascarell torna al llarg d’aquest cap de setmana a l’època medieval amb espectacles, activitats, productes artesanals i exhibicions que fan que aquest recinte totalment emmurallat, únic a la Comunitat Valenciana, es convertisca en un gran atractiu per als milers de visitants que recorren aquest entorn en els dies de celebració de la seua Fira Medieval.

De fet, l’acte inaugural ha tingut lloc aquesta vesprada amb la visita a l’exposició “Jaume I més enllà de la llegenda” ubicada a la plaça Major de Mascarell, i a la mostra d’indumentària d’època instal·lada al Local Multifuncional d’aquesta població, i amb el recorregut pel recinte firal que han comptat amb la presència de l’alcalde de Nules, David García; de la diputada provincial, Lluïsa Monferrer; de la reina de la Vila de Nules, Jèssica Gozalbo; de l’alcalde de Mascarell, Felipe Sánchez; i del regidor de Mascarell, Guillermo Latorre; a més de la resta de membres de la Corporació Municipal i d’altres autoritats locals.

El regidor de Mascarell, Guillermo Latorre, comenta que “aquest any s’ha canviat el format i s’ha tret la fira fora del recinte emmurallat per a garantir el compliment de les mesures davant la Covid. No obstant això, amb aquesta edició se segueix apostant per la recreació històrica en els diferents espectacles lúdics, culturals i històrics avalats per historiadors i cronistes i una mostra està en les exposicions que enguany s’han organitzat perquè els espectadors coneguen la nostra història”.

En cadascuna de les jornades els visitants trobaran desfilades itinerants, espectacles, exhibicions d’aus i d’antics oficis, entre altres moltes més actuacions i activitats “que no inciten a la concentració de persones i amb aforament controlat”, apunta Latorre.

Els més menuts també comptaran amb el racó infantil en el qual hi haurà diferents tallers, entre altres activitats; a més la gastronomia és altre atractiu amb les tavernes gastronòmiques i les parades de diferents productes artesanals.

La XIV Fira Medieval de Mascarell es pot visitar fins a la nit de diumenge 7 de novembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari